Trygg mat
Vi i Hygienegruppen hjelper deg med å nå kravene som stilles for å produsere trygg mat. Med våre kurs og konsulenter gir vi deg det du trenger for at matproduksjonen skal være trygg.
Konsulenter
Våre konsulenter hjelper din bedrift til å kvalitetsikre bedriftens produksjon.
- AGNETHE SELVIK
- Avdelingsleder, Biolog
- 977 07 055
- Send e-post
- CHRISTOPHER DRAGNES NORDERHAUG
- Næringsmiddelkonsulent
- 957 95 717
- Send e-post
- CHARLIE MACFARLANE
- Næringsmiddelingeniør
- 907 19 884
- Send e-post
Kvalitetsarbeid
Vi hjelper med å kvalitetssikre bedriftens internkontrollsystemer, i alt fra IK- matforskriften til ISO standarder.
Hygienekontroll
For å sikre mikrobiologisk standard på renholdet kan vi være behjelpelig med hygienekontroll. Det kan være alt fra bakteriemålinger til ATP-kontroller.
Kvalitetssystemer
Denne henger tett sammen med et utarbeidet egenkontrollskjema hvor det etter vask blir registret hva som er gjort. Dokumentet signeres etter at vask er utført.
Kurs
Vi holder kurs i alt fra IK-mat forskriften til FSSC.
Les mer om våre kurs.