Konsulenter
Våre konsulenter hjelper din bedrift til å kvalitetsikre bedriftens produksjon.
![Agnethe Selvik](https://www.hygienegruppen.no/wp-content/uploads/Passbilde-Agnethe-Selvik-e1618993413326-500x500.jpg)
- AGNETHE SELVIK
- Avdelingsleder, Biolog
- 977 07 055
- Send e-post
![Charlie MacFarlane](https://www.hygienegruppen.no/wp-content/uploads/CHARLIE-MACFARLANE-scaled-e1618993892976-500x500.jpg)
- CHARLIE MACFARLANE
- Næringsmiddelingeniør
- 907 19 884
- Send e-post
Kursbeskrivelse
Innhold
Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Målsetting
Hensikten med kurset er å gi deg grunnleggende kunnskap om HACCP og hvordan du kan bidra til å innføre og holde ved like et HACCP-system i din organisasjon.
Målgruppe
Kurset anbefales for alle som jobber med ansvar for mathåndtering TRYGG MAT-systemer, internkontroll, risiko styring, ledelse, hygiene og kvalitet og deltakere i HACCP-team.
Kursinnhold
Formålet med kurset er å gi deg grunnleggende kunnskap om HACCP og hvordan du kan bidra til å innføre og holde ved like et HACCP-system i din organisasjon.
Vi veksler mellom forelesninger og gruppeøvelser og dekker følgende tema:
- Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer
- Grunnforutsetninger
- Planlegging av et HACCP-studie
- Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk
- Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene
- Fareanalyse, kritiske styringspunkter, kritiske grenser, overvåking og korrigering
- Verifisering og dokumentasjon