HACCP Revisjon og Veidereutvikling
Trenger du innspill på hvordan du skal sikre kontinuerlig forbedring av HACCP systemet?
Konsulenter
Våre konsulenter hjelper din bedrift til å kvalitetsikre bedriftens produksjon.
- AGNETHE SELVIK
- Avdelingsleder, Biolog
- 977 07 055
- Send e-post
- CHARLIE NYMAN
- Næringsmiddelingeniør
- 907 19 884
- Send e-post
Kursbeskrivelse
Innhold
Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Målsetting
Formålet med kurset er å vise hvordan du kan drive kontinuerlig forbedring, og videreutvikle et HACCP-system i din organisasjon.
Målgruppe
Kurset retter seg til deg med ansvar for kvalitet og næringsmiddeltrygghet, i tillegg til de som er i HACCP grupper og har interne revisjon.
Kursinnhold
Etter kurset vil du ha et godt grunnlag for å kunne:
- Vite forskjellen på verifisering, validering og evaluering
- Bruke gode metoder for å validere og verifisere dine grunnforutsetninger
- Validere og verifisere dine HACCP-planer
- Vite hvordan du gjennomfører en omfattende HACCP-revisjon
Vi lar oss også inspirere av noen forskjellige forbedringsmetoder, for eksempel:
- Lean Production
- Supply Chain
- Total Productivity Management
- Andre metoder for kontinuerlige forbedringer i ditt matsikkerhetssystem
Kursets overordnede formål er å gi deg et godt grunnlag for å gjennomføre gode HACCP-revisjoner i din bedrift og på denne måten vedlikeholde og forbedre ditt HACCP-system.