Næringsmiddelrenhold

Hygienegruppen Norge AS

Vi rengjør din bedrift

Renhold er noe av det viktigste som skjer på en bedrift som produserer næringsmidler. Med over 15 års erfaring fra praktisk næringsmiddelrenhold vil Hygienegruppen alltid være et trygt valg som samarbeidspartner.  Vi er en godkjent rengjøringsbedrift, og mange av våre renholdere har vært hos oss siden oppstarten.

HG Næringsmiddelrenhold
HG Næringsmiddelrenhold
Renholdskompetanse

Vi utfører renhold i dag over hele landet både på kjøtt og fiskeforedlingsbedrifter.  For å sikre at våre samarbeidspartnere hele tiden får den kompetanse som de er avhengig av, er det avgjørende å stadig øke kunnskapen til de som er ute og utfører renholdet. Vi kjører derfor en årlig samling for våre medarbeidere slik at vi får oppdatert dem på HMS, renholdsteknikk og kjemi som brukes på de aktuelle bedrifter.

Renholdsplaner

Der vi utfører renhold vil vi alltid sammen med våre kunder, lage en renholdsplan som viser hva som skal rengjøres, og hvordan dette skal utføres. Her vil det også fremgå hvilke produkter som nyttes, og virketiden disse skal ha. Denne henger tett sammen med et utarbeidet egenkontrollskjema hvor det etter vask blir registert hva som er gjort. Dokumentet signeres etter at vask er utført.

Vi har i tillegg faste oppfølgingsmøter med våre kunder, slik at vi hele tiden er i forkant på de utfordringer som vi kan møte på underveis.