Konsulenter
Våre konsulenter hjelper din bedrift til å kvalitetsikre bedriftens produksjon.
![Agnethe Selvik](https://www.hygienegruppen.no/wp-content/uploads/Passbilde-Agnethe-Selvik-e1618993413326-500x500.jpg)
- AGNETHE SELVIK
- Avdelingsleder, Biolog
- 977 07 055
- Send e-post
![Charlie MacFarlane](https://www.hygienegruppen.no/wp-content/uploads/CHARLIE-MACFARLANE-scaled-e1618993892976-500x500.jpg)
- CHARLIE MACFARLANE
- Næringsmiddelingeniør
- 907 19 884
- Send e-post
Kursbeskrivelse
Innhold
Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Målsetting
Formålet med kurset er å gi deg videregående kunnskap om HACCP og hvordan du kan og holde ved like et HACCP-system i din organisasjon
Målgruppe
Kurset anbefales for alle som jobber med ansvar for mathåndtering TRYGG MAT-systemer, internkontroll, risiko styring, ledelse, hygiene og kvalitet og deltakere i HACCP-team.
Kursinnhold
- Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer
- Grunnforutsetninger
- HACCP-gruppe
- Forberedelser for fareanalyse:
- Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk
- Flytskjema og prosessbeskrivelse
- Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippen
- Fareidentifisering
- Risikovurdering
- Identifisering av kritiske styringspunkter
- Fastsettelse av kritiske grenseverdier
- Overvåking og korrigering
- HACCP-plan
- Vedlikehold og forbedring av HACCP-systemet
- Verifisering, validering og dokumentasjon