
Arrangementer Search and Views Navigation
november 2020
Food Defense
Food defense Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP – begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen. Dette kurset tar for seg disse begrepene og nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel og dermed også ditt varemerke. I arbeidet med næringsmiddeltrygghet og kvalitet er vi vant med å forebygge risiko for utilsiktede hendelser. Dette kurset tar for seg forebygging av risiko for bevisste handlinger som har til hensikt å skade bedriften eller…
Les mer »FSSC 22000 Webinar
Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000 Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000. Dette kurset tar for seg delkravene i FSSC 22000, som består av ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1, samt tilleggskrav i versjon 5. Kurset er ikke en gjennomgang av standardkravene, men fokuserer på hvordan de praktisk kan implementeres i ulike virksomheter. Kurset gir deg en unik oppsummering og praktiske implementeringsøvelser. Du…
Les mer »desember 2020
HACCP revisjon & videreutvikling
Hvordan bruke revisjon for å sikre kontinuerlig forbedring av HACCP-systemet? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av HACCP-prinsipp nr. 6 Verifikasjon. For å sikre at virksomhetens HACCP-system er iverksatt og fungerer hensiktsmessig må det revideres jevnlig. Mattilsynet krever årlig revisjon og vi er stolte av å kunne tilby en komplett løsning med metoder og dokumentasjon som egner seg for de aller fleste bedrifter i næringsmiddelbransjen. Vi vet at HACCP for mange kun handler om å imøtekomme krav, men med…
Les mer »