Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kurs i HACCP & Hygiene for bløggebåter

februar 19 @ 09:00 - 15:00

kr5500

 

Innføring i HACCP & HYGIENE

HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Det blir også gitt en innføring i mikrobiologi, personlig og produksjonshygiene. Næringsmiddelrenhold og kjemihåndtering er også en del av kurset.

Dette kurset har til hensikt å forenkle begreper og tilpasse dem til arbeidshverdagen for ansatte på bløggebåt.

Kursets innhold og målsetning

Formålet med kurset er å gi deg grunnleggende kunnskap om HACCP og hvordan du kan bidra til å innføre og holde ved like et HACCP-system i din organisasjon. Vi veksler mellom forelesninger og gruppeøvelser og dekker følgende tema:

  • Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer

  • Grunnforutsetninger

  • Planlegging av et HACCP-studie

  • Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk

  • Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene

  • Fareanalyse, kritiske styringspunkter, kritiske grenser, overvåking og korrigering

  • Verifisering og dokumentasjon

  • Mikrobiologi, hygiene og kryssforurensing

  • Næringsmiddelrenhold & kjemihåndtering

 

Målgruppe

Kurset retter seg til deg mot bedriftens daglige leder, produksjonsleder, IK-MAT ansvarlige person, og operatører på bløggebåt. Kurset anbefales også for alle med ansvar for internkontroll, risiko styring, ledelse, renhold, hygiene og kvalitet og deltakere i HACCP-team.

Detaljer

Dato:
februar 19
Tid
09:00 - 15:00
Kostnad:
kr5500
Hendelse Kategori:

Sted

Norengros K.J. Brusdal AS avd. Indre Arna
Arnadalsflaten 7
Bergen, 5261
+ Google Map
Telefon:
53625200