Laster Hendelser

« All Hendelser

HACCP Workshop

mars 10 @ 09:00 - mars 11 @ 16:00

8250NOK

 

HACCP-kurs / workshop

HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her viser vi hvordan du oppretter, implementerer og vedlikeholder HACCP i ditt styringssystem.

Kursets innhold og målsetning

Formålet med kurset er å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne gjennomføre og vedlikeholde et effektivt HACCP-system i din organisasjon. Kurset veksler mellom forelesninger og bransjerelaterte gruppeøvelser og dekker følgende tema:

  • Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer

  • Grunnforutsetninger

  • HACCP-gruppe

  • Forberedelser for fareanalyse:

    • Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk

    • Flytskjema og prosessbeskrivelse

  • Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene

    • Fareidentifisering

    • Risikovurdering

    • Identifisering av kritiske styringspunkter

    • Fastsettelse av kritiske grenseverdier

    • Overvåking og korrigering

    • HACCP-plan

  • Vedlikehold og forbedring av HACCP-systemet

    • Verifisering, validering og dokumentasjon

 

Målgruppe

Kurset retter seg til deg som har ansvar for næringsmiddeltrygghet eller kvalitet, eller som er medlem i en HACCP-gruppe eller næringsmiddeltrygghetsgruppe

 

 

Detaljer

Start:
mars 10 @ 09:00
Slutt:
mars 11 @ 16:00
Kostnad:
8250NOK
Hendelse Kategori:

Arrangør

Hygieneconsult AS
Telefon:
907 19 884
Epost:
charlie@hygienegruppen.no

Sted

Tromsø
Grønnegata 45
Tromsø,
+ Google Map