Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

HACCP -kurs Webinar

september 4 @ 09:00 - 13:00

NOK3500

 

Innføring i HACCP

HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.

Dette kurset har til hensikt å forenkle begreper og tilpasse dem til arbeidshverdagen i små og mellomstore bedrifter.

Kursets innhold og målsetning Formålet med kurset er å gi deg grunnleggende kunnskap om HACCP og hvordan du kan bidra til å innføre og holde ved like et HACCP-system i din organisasjon. Vi veksler mellom forelesninger og gruppeøvelser og dekker følgende tema: • Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer • Grunnforutsetninger • Planlegging av et HACCP-studie • Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk • Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene • Fareanalyse, kritiske styringspunkter, kritiske grenser, overvåking og korrigering • Verifisering og dokumentasjon

Målgruppe Kurset retter seg til deg som arbeider med catering, storkjøkken, grossister, detaljister og andre småskalaaktører som produserer, frembyr og/eller lagrer mat. Kurset er mest aktuelt for bedriftens daglige leder, produksjonsleder, IKMAT ansvarlige person, kjøkkensjef, ferskvaresjef og kokker. Kurset anbefales også for alle med ansvar for mathåndtering, TRYGG MAT-systemer, internkontroll, risiko styring, ledelse, hygiene og kvalitet og deltakere i HACCP team.

Detaljer

Dato:
september 4
Tid
09:00 - 13:00
Kostnad:
NOK3500
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Hygieneconsult AS
Telefon:
907 19 884
E-post:
charlie@hygienegruppen.no