Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

FSSC 22000, V.5

september 10 @ 09:00 - 16:00

5500NOK

 

Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000

Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Dette kurset tar for seg delkravene i FSSC 22000, som består av ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1, samt tilleggskrav i versjon 5. Kurset er ikke en gjennomgang av standardkravene, men fokuserer på hvordan de praktisk kan implementeres i ulike virksomheter. Kurset gir deg en unik oppsummering og praktiske implementeringsøvelser. Du får kunnskap og verktøy som forenkler implementeringen i din organisasjon.

Kursets innhold og målsetning

Formålet med kurset er å gi deg god forståelse for hensikten bak standardkravene, slik at du kan implementere FSSC 22000 i din bedrift på en profesjonell måte og bidra til å forbedre din organisasjon. Den 1. januar 2020 trådte versjon 5 i kraft og bedrifter som er sertifisert iht. FSSC 22000 vil bli revidert mot versjon 5 i løpet av dette året. Kurset vil derfor ha størst fokus på hvordan de nye kravene kan implementeres. Vi tar for oss:

  • Nye krav i ISO 22000:2018 og endringer i FSSC 22000 versjon 5

  • Tolkning og praktisk tilnærming av kravene

  • Praktisk implementering med vekt på de nye kravene

  • Sertifiseringsprosessen

  • HACCP – kort oppsummering (for deg som ønsker dypere kunnskap tilbyr vi workshops til rabattert pris)

Målgruppe

Kurset retter seg til deg med overordnet og / eller praktisk ansvar for kvalitet og næringsmiddeltrygghet, og sertifisering.

Detaljer

Dato:
september 10
Tid
09:00 - 16:00
Kostnad:
5500NOK
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Hygieneconsult AS
Telefon:
907 19 884
E-post:
charlie@hygienegruppen.no

Sted

Norengros K.J. Brusdal AS avd. Indre Arna
Arnadalsflaten 7
Bergen, 5261
+ Google-kart
Telefon:
53625200