Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Food Defense

november 19 @ 09:00 - 16:00

5500NOK

 

Food defense

Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP – begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen. Dette kurset tar for seg disse begrepene og nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel og dermed også ditt varemerke.

I arbeidet med næringsmiddeltrygghet og kvalitet er vi vant med å forebygge risiko for utilsiktede hendelser. Dette kurset tar for seg forebygging av risiko for bevisste handlinger som har til hensikt å skade bedriften eller varemerket, eller å gi forbryteren en økonomisk vinst.

VACCP og TACCP er metoder spesielt utviklet for å forebygge (kriminelt) forsettlige «attakker» som eksempelvis svindel og sabotasje.

Kursets innhold og målsetning

Kurset vil gi deg:

  • Forståelse for begrepene VACCP og TACCP

  • Kunnskap om hva som kreves av ulike GFSI-godkjente standarder og hvordan kravene kan implementeres i et etablert styringssystem

  • Praktisk øvelse i verktøy for systematisk forebyggende arbeid

  • Konkrete tips og råd for arbeidet med food defense i egen bedrift

Målgruppe

Kurset retter seg spesielt til de som arbeider med mattrygghet, kvalitet eller sertifisering i næringsmiddelbransjen, men kan også være egnet for de som har ansvar for kommunikasjon og avtaler med kunder og leverandører.

Detaljer

Dato:
november 19
Tid
09:00 - 16:00
Kostnad:
5500NOK
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Hygieneconsult AS
Telefon:
907 19 884
E-post:
charlie@hygienegruppen.no

Sted

Norengros K.J. Brusdal AS avd. Indre Arna
Arnadalsflaten 7
Bergen, 5261
+ Google-kart
Telefon:
53625200