Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

oktober 2020

HACCP- kurs Webinar

oktober 6 @ 09:00 - 13:00
NOK3500

  Innføring i HACCP HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift. Dette kurset har til hensikt å forenkle begreper og tilpasse dem til arbeidshverdagen i små og mellomstore bedrifter. Kursets innhold og målsetning Formålet med kurset er å gi deg grunnleggende kunnskap om HACCP og hvordan…

Les mer »

FSSC 22000 Webinar

oktober 20 @ 09:00 - 13:00
NOK3500

Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000   Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.   Dette kurset tar for seg delkravene i FSSC 22000, som består av ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1, samt tilleggskrav i versjon 5. Kurset er ikke en gjennomgang av standardkravene, men fokuserer på hvordan de praktisk kan implementeres i ulike virksomheter. Kurset gir deg en unik oppsummering og praktiske implementeringsøvelser. Du…

Les mer »

Food Defence Webinar

oktober 28 @ 09:00 - 13:00
NOK3500

Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP – begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen. Dette kurset tar for seg disse begrepene og nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel og dermed også ditt varemerke.   I arbeidet med næringsmiddeltrygghet og kvalitet er vi vant med å forebygge risiko for utilsiktede hendelser. Dette kurset tar for seg forebygging av risiko for bevisste handlinger som har til hensikt å skade bedriften eller varemerket, eller…

Les mer »
+ Eksporter arrangementer