Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

mars 2020

HACCP Workshop

mars 10 @ 09:00 - mars 11 @ 16:00
Tromsø, Grønnegata 45
Tromsø,
+ Google Map
8250NOK

  HACCP-kurs / workshop HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her viser vi hvordan du oppretter, implementerer og vedlikeholder HACCP i ditt styringssystem. Kursets innhold og målsetning Formålet med kurset er å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne gjennomføre og vedlikeholde et effektivt HACCP-system i din organisasjon. Kurset veksler mellom forelesninger og bransjerelaterte gruppeøvelser og dekker følgende tema: Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer Grunnforutsetninger HACCP-gruppe Forberedelser…

Les mer »

FSSC 22000, V.5

mars 31 @ 09:00 - 16:00
Scandic Oslo Airport
5500NOK

    Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000   Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.   Dette kurset tar for seg delkravene i FSSC 22000, som består av ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1, samt tilleggskrav i versjon 5. Kurset er ikke en gjennomgang av standardkravene, men fokuserer på hvordan de praktisk kan implementeres i ulike virksomheter. Kurset gir deg en unik oppsummering og praktiske…

Les mer »

april 2020

Food Defense

april 14 @ 09:00 - 16:00
Oslo
5500NOK

  Food defense Food fraud, food defense, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP – begreper som forekommer mer og mer i næringsmiddelbransjen. Dette kurset tar for seg disse begrepene og nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel og dermed også ditt varemerke. I arbeidet med næringsmiddeltrygghet og kvalitet er vi vant med å forebygge risiko for utilsiktede hendelser. Dette kurset tar for seg forebygging av risiko for bevisste handlinger som har til hensikt å skade bedriften eller…

Les mer »
+ Export Events